Παναθηναϊκός: Η πορωτική ομιλία του Σένκεφελντ πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (vid)
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ βγήκε μπροστά και εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές του για την κρίσιμη μάχη κόντρα στους Αρκάδες.
Οι «πράσινοι» κατέκτησαν ένα σπουδαίο τρίποντο στη Λεωφόρο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες και μετά το απαιτητικό ντέρμπι μεσοβδόμαδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Από την παρακάμερα που δημοσίευσε η πράσινη ΠΑΕ στο Youtube, ξεχωρίζει η ομιλία του Μπαρτ Σένκεφελντ προς τους συμπαίκτες του.
Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός στόπερ είπε στα αποδυτήρια:
«Λοιπόν, παιδιά. Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Παραμείνετε δυνατοί κι όταν τα πάτε καλά. Μη σας νοιάζουν τα λάθη, παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Πάμε για τους τρεις βαθμούς. 1,2,3, Παναθηναϊκός!»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν