Παναθηναϊκός: Ο Τιν Γεντβάι πάει να γίνει... ο Σέρχιο Ράμος του Παναθηναϊκού!

Ο Τιν Γεντβάι έχει πετύχει δύο γκολ μέσα στο σύντομο διάστημα του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Τιν Γεντβάι πάει να γίνει... ο Σέρχιο Ράμος του Παναθηναϊκού!

Ο Τούρκος προπονητής αξιολόγησε τα χαρακτηριστικά (και) του Κροάτη στόπερ, το ψηλό άλμα και «σημαδεύει» περισσότερο εκείνον στις σέντρες όταν προωθείται στην περιοχή του αντιπάλου από στατικές φάσεις.

Επιπλέον, «ανεβαίνει» με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις στημένες φάσεις και πλέον, αποτελεί και ένα «όπλο» του Παναθηναϊκού στην κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζει, κάπως, τον Σέρχιο Ράμος που βγαίνει μπροστά και βάζει κρίσιμα γκολ.

Τα δύο γκολ του Γέντβαι είναι πανομοιότυπα. Η μπάλα από τα πλάγια, γυρνάει πίσω, σέντρα και η μπάλα πάει στα δίχτυα.

Στην OPAP Arena ο Κροάτης έβαλε πάρα πολύ σημαντικό τέρμα για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ με τον Αστέρα «κλείδωσε» το τρίποντο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr