Κατέβηκε εκτάκτως από το πούλμαν του Παναθηναϊκού ο Ξενόπουλος!

Αυτή θα είναι μια ιστορία που θα τη διηγείται και στα παιδιά του ο Βασίλης Ξενόπουλος.

Κατέβηκε εκτάκτως από το πούλμαν του Παναθηναϊκού ο Ξενόπουλος!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας προετοιμαζόταν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού Β’ στο «Ελ Πάσο» με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, για την ιστορία, έληξε 3-0 υπέρ των γηπεδούχων με το Τριφύλλι να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία (αποβολή Τουρκοχωρίτη, γκολ Λουκίνα με το χέρι).

Μετά τις εξελίξεις και το (άτυπο) «διαζύγιο» με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Ξενόπουλος ειδοποιήθηκε να κατέβει από το πούλμαν, προκειμένου να ενσωματωθεί με την πρώτη ομάδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από έναν αγώνα Β’ Εθνικής, ο Ξενόπουλος βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena (με τον Μαργκόνο τρίτο κίπερ) στο απόλυτο ντέρμπι της Ελλάδας που για πολλούς, θα καθοριζόταν και η τύχη του πρωταθλήματος.

Από το Τριφύλλι προκύπτει πως θα αναζητηθεί τερματοφύλακας για την ενίσχυση στον «άσο», όμως, μέχρι τότε, θα ήταν ωφέλιμο και για τον ίδιο τον Ξενόπουλο να κρατάει ζεστά τα χέρια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr