Financial Times για NBA Europe: Τι αναφέρει για τον Παναθηναϊκό
Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει σιγά-σιγά η ιδιά του NBA Europe με το ρεπορτάζ των «Finacnial Times» ν’ αναφέρει νέες πληροφορίες για το νέο εγχείρημα που αφορούν και τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Financial Times» το NBA Europe αναμένεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα λίγο πριν τη δημιουργία του.
Συγκεκριμένα η νεοσύστατη διοργάνωση αναμένεται να δώσει πρόσβαση σε οικονομικές προβλέψεις και στο μοντέλο διακυβέρνησης τόσο σε μεγάλα επενδυτικά funds όσο και σε επιλεγμένους συλλόγους της EuroLeague.
Οι προτάσεις αυτές θα πρέπει να κατατεθούν από τις ενδιαφερόμενες ομάδες έως τον Μάρτιο, καθώς το πλάνο για εκκίνηση της διοργάνωσης είναι τη σεζόν 2027-28. Το NBA, την ίδια ώρα, μοιράζεται αναλυτικά projections εσόδων και το πλαίσιο λειτουργίας της λίγκας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αξιολογήσουν αν και με ποιον τρόπο θα εμπλακούν.
Από το συγκεκριμένο κάδρο δε λείπει και ο Παναθηναϊκός, καθώς με τα έως τώρα δεδομένα που υπάρχουν η συμμετοχή σ’ αυτή τη φάση των συζητήσεων δε σημαίνει απαραίτητα άμεση απόφαση ή δέσμευση, ωστόσο δείχνει ξεκάθαρα ότι βρίσκεται ανάμεσα στους συλλόγους που το NBA θεωρεί στρατηγικούς συνομιλητές για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο «Επτάστερος» βρίσκεται μέσα στο κάδρο των ομάδων που συμμετέχουν στις διεργασίες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου στη συγκεκριμένη διοργάνωση που θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει σάρκα κι οστά μες στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»