Τσάρλι: «Είμαι βέβαιος ότι ο Κορόνα δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Τσάρλι μετέφερε το βαρύ κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο. Τι ανέφερε για το μέλλον του Μιγκέλ-Άνχελ Κορόνα.
Αναλυτικά στους Betarades:
«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στον Παναθηναϊκό από χθες (25/1) το βράδυ. Οι μεταγραφές είναι κλεισμένες. Και του Κραλ και του Καμπίνι. Τον Κραλ δεν τον θέλει ο Κοτσόλης, τον θέλει ο Μπενίτεθ.
Ο Παναθηναϊκός είναι μια χαοτική κατάσταση. Έχει φέρει το μεγαλύτερο όνομα προπονητή στην Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση με τον Κορόνα και τη διαχείριση του Μπενίτεθ.
Είμαι βέβαιος πως ο Κορόνα δεν θα είναι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, εκτός κι αν την τελευταία εβδομάδα δείξει κάτι διαφορετικό. Το κλίμα είναι δύσκολο.
Ο Κόντης δεν έχει βιογραφικό να δουλέψει στον Παναθηναϊκό. Δεν θα είχε περισσότερους από 4-5 πόντους στον Παναθηναϊκό με αυτό το ρόστερ. Η συνθήκες ήταν πολύ κακές. Αν δεν έφευγε τότε ο Κόντης, θα έφευγε τώρα.
Με τον Μπενίτεθ – επειδή είναι μεγάλο όνομα – ο Παναθηναϊκός κερδίζει… χρόνο! Στη λογική πληρώνω ένα μεγάλο όνομα για να αντέξει αυτές τις αποτυχίες. Δεν θα κερδίσει κάτι ο Παναθηναϊκός να διώξει τον Μπενίτεθ.
Γίνεται ο Παναθηναϊκός να περάσει σε νοκ-άουτ φάση σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα;
Μαθαίνω ότι ο Ταμπόρδα έρχεται τελευταίος στις επιταχύνσεις και στα σπριντ στις προπονήσεις. Όμως, το παιδί έδειξε ότι το θέλει. Βάλτον στο Περιστέρι, είναι δυνατόν να βάζει τον Πάντοβιτς στη θέση «10»;»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βαθμολογία Euroleague: Ήττες-«δώρα», ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό
- Νέα δήλωση Πέρεθ: "Εξαιτίας του έφυγα από τον Παναθηναϊκό"
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι 6+1 Έλληνες στο κάδρο για το καλοκαίρι
- Το μήνυμα Γιαννακόπουλου με το πριμ-«βόμβα» και το timing
- Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια και πάει για sold out με Μπέτις, πόσο κόσμο θα έχει