Νίστρουπ: «Το ήξερα όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό» - Οι δηλώσεις ενόψει Πάκσι
Τι είπε ο Τζέικομπ Νίστρουπ για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πάκσι επί ουγγρικού εδάφους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέικομπ Νίστρουπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Πάκσι:
Για την ευρωπαϊκή ταυτότητα του Παναθηναϊκού και το πρώτο ματς της σεζόν: «Όπως είπε και ο Άνταμ, ο στόχος μας είναι σαφής. Για οποιαδήποτε διοργάνωση κι αν συμμετέχουμε, ο στόχος μας είναι να προχωράμε και να προκρινόμαστε. Αύριο αντιμετωπίζουμε την Πάκσι. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς».
Για το τι πρέπει να κάνει αύριο ο Παναθηναϊκός και τον βαθμό ετοιμότητας: «Είμαι ικανοποιημένος με την προετοιμασία, τους παίκτες, το σταφ και γενικότερα τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Το γήπεδο που παίζουμε αύριο, δεν είναι τέλειο, είναι λίγο ξερό, αλλά αυτό είναι τώρα. Ξεκινάμε αύριο με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο».
Για το γεγονός ότι φέτος είναι χωρίς «μαξιλαράκι» στα προκριματικά: «Το ήξερα όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Έχω την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις όπως είπατε κι εσείς από τότε με την Κοπεγχάγη. Υπάρχει πίεση, όμως ο στόχος είναι να μπορέσουμε να μπούμε στο League Phase».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»