Τραυματίστηκε ο Ντραγκόφσκι, καθυστερεί το ντεμπούτο του στη Βίντζεβ Λοτζ
Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι περίμενε πως και πως το ντεμπούτο του με τη Βίντζεβ Λοτζ, ωστόσο, εκείνος αποκόμισε πρόβλημα στο δικέφαλο στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
Όλα στραβά και… ανάποδα πάνε τον τελευταίο χρόνο στον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να κάνει ριστάρ στη Βίντζεβ Λοτζ.
Μετά τη γκάφα του στο φιλικό παιχνίδι με την Πακσί ο «Ντράγκο» περίμενε την εξιλέωσή του στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη Γιαγκελόνια (31/1), ωστόσο, συνέβη κάτι απρόοπτο σε εκείνον.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο δικέφαλο και θα χρειαστεί να μείνει «πίσω» προκειμένου να αναρρώσει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε