Ανατροπή από τους Πολωνούς για Ντραγκόφσκι: «Τόσα πλήρωσε η Βίντζεβ Λοτζ»
Δημοσίευμα από την Πολωνία αναφέρει πως η Βίντζεβ Λοτζ δεν πλήρωσε ούτε τα μισά χρήματα από όσα έχουν βγει στην επιφάνεια για την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.
Το «meczyki.pl» φέρνει νέα δεδομένα στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την πώληση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι από τον Παναθηναϊκό στη Βίντζεβ Λοτζ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία, ο «Ντράγκο» παραχωρήθηκε έναντι 300.000 ευρώ από το «Τριφύλλι» και όχι έναντι 800.000 ευρώ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Μέχρι σήμερα κυκλοφορούσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο διεθνής Πολωνός κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα Transfermarkt.
Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι διαφορετική, καθώς η Βίντζεβ κατέβαλε αισθητά μικρότερο αντίτιμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Λοτζ πλήρωσε 300.000 ευρώ ως ποσό μεταγραφής για την απόκτησή του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα