Αλ Χακίμ - Μπέμπεκ: «Προσπάθησε να πάρει πέναλτι ο Βέρμπιτς, πολύ ελαφριά η επαφή!»
Τόσο ο Σουηδός διαιτητής Αλ-Χακίμ, όσο και ο Κροάτης VARίστας Μπέμπεκ θεωρούν πως ο Βέρμπιτς στη συγκεκριμένη φάση έψαξε την επαφή με τον Πινέδα και αυτός ήταν ο λόγος που προχώρησαν γρήγορα παρακάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρέφερι Αλ-Χακίμ και ο VARίστας Μπέμπεκ θεώρησαν πως ο Βέρμπιτς έψαξε την επαφή με τον Πινέδα μέσα στην περιοχή, στη φάση που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.
Σχετικά με το τι έλεγαν οι διαιτητές μετά το παιχνίδι, είναι πως η επαφή που υπάρχει είναι πολύ ελαφριά και πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού προσπάθησε να πάρει το πέναλτι.
Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε και ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη φάση:
«Ο διαιτητής και ο VAR δεν υπέδειξαν καταφανέστατο πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Βέρμπιτς στο 56ο λεπτό.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»