Βόμβα: Πάει για αφαίρεση βαθμών η Νότιγχαμ για παραβίαση του FFP!
Σύμφωνα με το Athletic η Νότιγχαμ Φόρεστ θα ενημερωθεί την Δευτέρα για την ποινή που θα της επιβληθεί για παραβίαση των κανονισμών του FFP!
Νέα «βόμβα» στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού σύμφωνα με το Athletic, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα ενημερωθούν και επίσημα την Δευτέρα από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Premier League για τις κατηγορίες που θα τις απαγγελθούν για παραβίαση των κανόνων βιωσιμότητας που αφορούν το Financial Fair Play.
Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μάξιμουμ οικονομικές απώλειες ύψους 105 εκατομμυρίων λιρών σε βάθος τριετίας ή μέχρι 35 εκατομμύρια λίρες απώλειες ανά σε σεζόν στον ίδιο τριετή κύκλο.
Από τον Μάιο του 2022 που η Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβηκε στην Premier League έχει δαπανήσει για μεταγραφές τουλάχιστον 250 εκατομμύρια λίρες, δίχως να μπορεί να εμφανίσει τα απαιτούμενα έσοδα.
Υπενθυμίζουμε ότι από την Έβερτον έχουν ήδη αφαιρεθεί πρωτόδικα 10 βαθμοί για παραβίαση ανάλογων όρων την τριετία 2019-2022, ενώ τα «ζαχαρωτά» απειλούνται και με δεύτερη ποινή.
Αν όντως, επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Athletic τότε η Νότιγχαμ Φόρεστ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 15η θέση, τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, απειλείται από πολύ μεγάλο πρόστιμο, μέχρι αφαίρεση βαθμών, ενώ τονίζεται ότι και οι δύο ομάδες έχουν προσλάβει νομικά επιτελεία που θα ασχοληθούν με την υπερασπιστική τους γραμμή, ενόψει της νομικής συνέχειας που θα έχει η υπόθεση!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»