Παναθηναϊκός: Τον έχει αλλάξει μια και καλή ο Γιοβάνοβιτς!

Γιοβάνοβιτς για τον τσακωμό: «Παιδικές αρρώστιες, θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος...»

O Παναθηναϊκός είναι δίκαια πρώτος και θα πάει με ψυχολογία στο Χαριλάου για την δοκιμασία με τον Άρη την άλλη εβδομάδα.

Μέσα σε μερικούς μήνες κι αφού πρώτα γνώρισε 10 ήττες ως τα πλέι-οφ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να αλλάξει το τσιπάκι που υπήρχε στα μυαλά των παικτών που προτιμούσαν να παίζουν για να μην χάνουν κι όχι για να κερδίζουν.

Μια άθλια νοοτροπία που επιβλήθηκε από τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος όμως είχε εντολές να φτιάξει ομάδα που είχαν διαχειριστεί άλλοι (Πογιάτος-Ρόκα) και που έπρεπε να νικά έστω και με μισό-μηδέν.

Ο Ιβάν πιστώνεται το ότι πριν καν ακόμα παρουσιαστεί στο κοινό της ομάδας είχε καταλάβει που βρίσκεται κι ότι έθεσε αμέσως στόχο να επιστρέψει το κλαμπ στα κυβικά του: είναι γενικά έξυπνος άνθρωπος ο Σέρβος.

Είναι επικοινωνιακός, δεν έχει… αυλή, κατανοεί τα θέλω των παικτών του κι έχει μια τρομερή ειλικρίνεια που σε κερδίζει.

Ακόμα και για κάποιον που δεν εμπλέκεται με την ομάδα συναισθηματικά είναι δύσκολο να μην παραδεχθεί ότι τα πιο πολλά παιχνίδια της αποτελούν ωδή στην επιθετικότητα.

Θυμηθείτε τα παιχνίδι με Μαρσέιγ στην Αθήνα και το πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News