Παναθηναϊκός: Αυτό που έλειψε στη Γαλλία και το «τρικ» με Τσέριν

Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός στην Καισαριανή είχε ένα στοιχείο, το οποίο είχε λείψει στο παιχνίδι με την Ρεν όπου και ηττήθηκε με 3-1.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την περασμένη Κυριακή την Κηφισιά σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε μέσα από τη διάθεση και την τακτική του να το κερδίσει.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική από το ματς με τη Ρεν, στο οποίο και ηττήθηκε με 3-1, καθώς ήταν πιο κινητική και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Κηφισιάς με οποιονδήποτε τρόπο.

Ένα στοιχείο, το οποίο δεν είχε δείξει με τη Ρεν παρά το γεγονός ότι είχε παίκτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο.

Ουσιαστικά οι Μαντσίνι-Αϊτόρ είχαν συνεχής κινητικότητα, ενώ οι Κώτσιρας-Μλαντένοβιτς έμειναν πιστοί στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς συγκλίνοντας συνεχώς προς τα μέσα και δημιουργώντας τα δικά τους προβλήματα.

Τέλος, καταλυτικό ρόλο είχε και ο Τσέριν, ο οποίος δημιουργούσε έναν «σταυρό» στο κέντρο του γηπέδου, δίνοντας το δικαίωμα στους δυο κεντρικούς αμυντικούς του Παναθηναϊκού, αλλά και στους Πέρεθ, Τζούριτσιτς, να αποκτούν μεγαλύτερη ελευθερία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News