Επικίνδυνη έξοδος, διπλό κορυφής - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έγινε αλλαγή ο Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία στην 10η στροφή της Super League (04/11, 17:30).

Λαμία-Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική του Super League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία στην 10η στροφή της Super League (04/11, 17:30). Οι «πράσινοι» έχουν επικίνδυνη αποστολή στο «Αθανάσιος Διάκος», όμως φέτος μας έχουν αποδείξει ότι απέναντι στους θεωρητικά «μικρούς» του πρωταθλήματος, καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλην των ντέρμπι έχει 6/6 νίκες και ενώ επίσης στα πέντε ματς προηγήθηκε στο ημίχρονο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή επιθετικά ο Παναθηναϊκός πετάει… φλόγες. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε με 5-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ στη Super League είχε προηγηθεί νέα πεντάρα με τον Ατρόμητο πριν τη διακοπή του ντέρμπι στο Φάληρο.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή ομάδα σπάνια «κάθεται» σε προβάδισμα ενός γκολ. Οι νίκες σε Τρίπολη (1-4) και Αγρίνιο (0-5) επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.30 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport1HD

Αλαφούζος: «Κακομαθημένο παιδί ο Ολυμπιακός»

Ως… κακομαθημένη και τη μοναδική «μεγάλη» ομάδα που δεν έχει τιμωρηθεί χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Αλαφούζος, σε συνέντευξή του στο «Reuters» ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Χουάνκαρ! Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για την ποινή που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό: «Περιστατικά όπως αυτό, αν και τρομερά, βοηθούν στο να “εκπαιδεύσουν” τους οπαδούς να μην χρησιμοποιούν υπερβολική βία. Γιατί, κανείς οπαδός δεν θέλει να τιμωρηθεί η ομάδα του. Οι κανονισμοί είναι απλοί. Εάν κάποιος παίκτης ή αξιωματούχος φιλοξενούμενης ομάδας τραυματιστεί και δεν είναι ικανός να συνεχίσει τον ρόλο του.

Τότε το παιχνίδι κατακυρώνεται στην άλλη ομάδα κι αφαιρείται ένας βαθμός από τη γηπεδούχο ομάδα. Θα λειτουργήσει ως προειδοποίηση για τους μελλοντικούς χούλιγκανς. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα κακομαθημένος. Δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ, ενώ όλες οι άλλες “μεγάλες” ομάδες έχουν τιμωρηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τον τραυματισμό του Χουάνκαρ: «Είχε διάσειση λαβυρίνθου και ίλιγγο. Χθες (30/10) ήταν η πρώτη hμέρα που πήγε να προπονηθεί. Ζαλίστηκε και μεταφέρθηκε στο ιατρείο. Δεν θα προπονηθεί σήμερα».

Για το τι θα προκαλέσει το αν αλλάξουν τα δεδομένα και δεν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός: «Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε ένα μήνυμα το οποίο θα λέει πως μια ομάδα μπορεί να την γλιτώσει, γιατί αυτή η πρόοδος που έχει συντελεστεί θα… καταστρεφόταν. Αυτό που θα συμβεί, αν ένα τόσο σοβαρό περιστατικό δεν τιμωρηθεί, είναι ότι οι φανατικοί οπαδοί θα σκεφτούν “μπορούμε να τη γλιτώσουμε και θα τρομάξουμε τους αντιπάλους”».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News