Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/8)

Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming: Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεγάλη υπέρβαση κόντρα στους Πορτογάλους είναι ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming

Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Βραδιά όνειρο με φόντο τα αστέρια του Champions League! Τέτοια μας υπόσχεται ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (22:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Μπράγκα στα play offs της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» καλούνται απέναντι στους Πορτογάλους να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (1-2). Έτσι θα μπουν για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010/11 στους ομίλους του Champions League.

Το κίνητρο για τον Παναθηναϊκό είναι τεράστιο, αφού η συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης θα επαναφέρει τον σύλλογο στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ευρώπης.

. Panathinaikos Live Streaming

Όλα για όλα

Το γκολ του Μαντσίνι μέσα στην Πορτογαλία κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πλέον άπαντες, μετά την εύκολη νίκη στην πρεμιέρα της Super League με 3-0 κόντρα στον Βόλο, είναι αποφασισμένοι να εκτοξεύσουν την ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Πρώτος απ’ όλους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με τον Βόλο έκανε ροτέισον. Κατάφερε να διατηρήσει σε καλό βαθμό ετοιμότητας τους ποδοσφαιριστές του για το ματς της χρονιά με την Μπράγκα.

Ο Σέρβος τεχνικός σε μεγάλο ποσοστό αναμένεται να στηριχθεί στην 11αδα που χρησιμοποίησε μέσα στην έδρα της Μπράγκα.

Μπροστά από τον Μπρινιόλι θα αγωνιστούν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο υπολογίζει κανονικά και τον Σένκεφελντ που είναι πανέτοιμος.  Στη μεσαία γραμμή οι Πέρεθ, Βιλένα  θα ξεκινήσουν, αφού αμφότεροι πήραν ανάσες με τον Βόλο, ενώ η τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ θα απαρτίζεται από τους Μαντσίνι, Τζούρισιτς και Παλάσιος. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει το δίλλημα ανάμεσα σε Σπόραρ και Ιωαννίδη. Πάντως, ο φορμαρισμένος Έλληνας φορ δείχνει να έχει προβάδισμα για την αρχική 11αδα.

Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming: Ξεκούραστοι οι Πορτογάλοι

Μπράγκα το Σαββατοκύριακο ξεκουράστηκε, αφού το παιχνίδι της στο εγχώριο πρωτάθλημα αναβλήθηκε για να έρθει με περισσότερη ενέργεια στην Αθήνα.

Οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν το ματς στο ΟΑΚΑ σαν τελικό και με δεδομένο ότι έχουν να παίξουν σε ομίλους Champions League από τη σεζόν 2012/13 το κίνητρό τους είναι τεράστιο.

Η ομάδα Αρτούρ Ζόρζε απέδειξε στο πρώτο ματς ότι επιθετικά είναι κίνδυνος θάνατος. Οι Μπρούμα, Όρτα, Τζαλό και Αμπέλ Ρουίθ δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην «πράσινη» άμυνα.

Αμυντικά εμφάνισε αρκετά κενά και το ζητούμενο είναι να τα εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Ο 51χρονος προπονητής της Μπράγκα καλείται να βρει λύση στη μεσαία γραμμή, αφού η απουσία του βασικού αμυντικού χαφ, Αλ Μουστράτι, είναι σημαντική.

Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει 9 φορές ομάδες από την Πορτογαλία και μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, όμως ποτέ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας. Διαιτητής της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ορίστηκε ο Ντανιέλε Ορσάτο. Ο Ιταλός είναι από τους κορυφαίους στα γήπεδα της Ευρώπης.

Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming: Σαλπιγγίδης: «Στο 50-50% οι πιθανότητες με Μπράγκα»

Για τη μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα το βράδυ της Τρίτης (29/8) στο ΟΑΚΑ με έπαθλο το εισιτήριο στους ομίλους του Champions League μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο είναι όμορφη, έχω μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια στην οποία αφιερώνομαι πλήρως. Έχω έντονα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ακόμα ανυπομονώ για αυτό που κάνουν. Είχα πολύ σημαντικές στιγμές και με τις δύο ομάδες και είμαι πολύ ευγνώμων», ανέφερε ακόμη ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που θυμήθηκε το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

«Ήταν μια υπέροχη χρονιά για όλους, μια από τις πιο σημαντικές της καριέρας μου. Ήταν φανταστικό να αγωνίζομαι δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες, συντρόφους ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ», επισήμανε.

Όσο για το ματς με την Μπράγκα επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική καμπή της ιστορίας του. Έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικό γκρουπ. Μετά από πολλά χρόνια, είναι και πάλι ένα βήμα μακριά από τη φάση των ομίλων του Champions League. Αν τα καταφέρει, θα αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των τελευταίων δύο ετών. Το αποτέλεσμα της Μπράγκα δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά, βλέπω 50-50%. Όποιος έχει περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερο συναισθηματικό έλεγχο, θα είναι πιο χαρούμενος στο τέλος».

«Οι πορτογαλικές ομάδες στην Ευρώπη είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Πρέπει να είσαι ψυχικά προετοιμασμένη και να έχεις τον παράγοντα τύχη με το μέρος σου», είπε επίσης ο «Σάλπι».

Ολοταχώς για sold out το ΟΑΚΑ με Μπράγκα

Στιγμές από τα παλιά θα ζήσει το ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, καθώς έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στην Μπράγκα. Διεκδικεί τη μεγάλη ανατροπή που θα τον στείλει στους ομίλους του Champions League μετά από 13 χρόνια και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι καυτή.

Τα 60.000 εισιτήρια που είχαν βγει σε διάθεση, έχουν κάνει σχεδόν… φτερά, καθώς απέμειναν λιγότερα από 800  για το sold out. Ο κόσμος του τριφυλλιού γεμίζει το ΟΑΚΑ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει την ανατροπή σκηνικού στο ματς με την Μπράγκα (2-1 υπέρ των Πορτογάλων το πρώτο ματς) και να επιστρέψει σε ομίλους Champions League για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Οι φίλοι της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι από την μέχρι τώρα πορεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του. Πράγμα που φαίνεται από το πόσα εισιτήρια έχουν μείνει για την αυριανή ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Από την πράσινη ΠΑΕ απλά ανέφεραν ότι ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ώρες πριν, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί και να αποφευχθούν καταστάσεις συνωστισμού.

Σενάριο χωρίς βάση από την Εκίπ για Γάλλο χαφ και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «L΄ Equipe», ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του 30χρονου χαφ της Ρεν, Φλαβιέν Τε. Ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν έχει βάση μιας και το τριφύλλι δεν ψάχνει παίκτη στη θέση αυτή.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βάζει η «L΄ Equipe» τον Φλαβιέν Τε. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το γαλλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή της Ρεν.

Οι Γάλλοι σημειώνουν ότι το τριφύλλι έχει… αντιπάλους στην διαδικασία απόκτησης του 30χρονου ποδοσφαιριστή τόσο την Σαρλεριτάνα όσο και την Λυών, η οποία έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωσή από τις αρχές του καλοκαιριού. Ο Τε αγωνίζεται στα χαφ και συγκεκριμένη στο «8» ενώ μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός εσωτερικός μέσος

Ο Τε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, χωρίς να έχει κάνει κάποια συμμετοχή φέτος με τη Ρεν. Το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία βάση, καθώς το τριφύλλι δεν αναζητεί παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Παναθηναϊκος – Μπραγκα Live Streaming| Links: 

Το newspao.gr δεν κάνει streaming, προσφέρει ο, τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση.

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Exit mobile version