Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παραμένει στο κάδρο για τα δεξιά

Εξετάζει Πρεσιάδο ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως σ’ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο θα αποκτήσει έναν βασικό δεξιό μπακ.

Οι πράσινοι προσπαθούν σε κάθε θέση να βρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προκειμένου να ενισχυθούν και να παρουσιαστούν πολύ πιο ανταγωνιστική την ερχόμενη σεζόν.

Μέσα στους στόχους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι και η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ο οποίος θα έρθει, για ν’ αγωνιστεί ως βασικός.

Να θυμίσουμε ότι το Τριφύλλι άφησε ελεύθερο τον Φακούντο Σάντσες, ενώ πλέον σ’ αυτή τη θέση διαθέτει τους Γιάννη Κώτσιρα και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει κυκλώσει τον Άνχελ Πρεσιάδο της Γκενκ.

Ο διεθνής μπακ από τον Ισημερινό βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και μάλιστα διαθέτει ταχύτητα, επιθετικότητα, φυσική κατάσταση. Στοιχεία που ψάχνει για τη θέση ο Σέρβος προπονητής των πράσινων.

Από εκεί και πέρα ένα σημαντικό δεδομένο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Πρεσιάδο μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από την Γκενκ και στο Τριφύλλι έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News