Ντε Βιτ και Βιέττο στις εναλλακτικές αν στραβώσει του Λινγκρ (vids)

Ντε Βιτ και Βιέττο στις εναλλακτικές αν στραβώσει του Λινγκρ (vids)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ, ωστόσο εξετάζει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν, λέει ο σοφός λαός κι ο Παναθηναϊκός τηρεί αυτή τη φράση κατά γράμμα.

Πιο συγκεκριμένα ο μεγάλος στόχος του Τριφυλλιού είναι ο Όντρεϊ Λινγκρ με την περίπτωσή του όμως να μην έχει ξεκαθαρίσει.

Αυτό σημαίνει πως όσο η μεταγραφή δεν κλείνει τα πάντα είναι ανοιχτά είτε για θετική αλλά είτε και για αρνητική έκβαση.

Έτσι λοιπόν, στον Παναθηναϊκό, για να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή, αν κάτι στραβώσει, έχουν ήδη ετοιμάσει από τώρα τις εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κυκλώσει τους Ντάνι ντε Βιτ και Λουτσιάνο Βιέττο. Δύο επιθετικοί μέσοι, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν και σε άλλες θέσεις.

Αρχικά ο 25χρονος Ολλανδός αγωνίζεται στην Αλκμάαρ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Φέτος, σκόραρε 13 φορές (είχε και 2 ασίστ) σε 32 ματς στην Ολλανδία.

Από την άλλη πλευρά ο 29χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ και το θετικό για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που κάνει κίνηση, είναι ότι σε λίγες μέρες μένει και επίσημα ελεύθερος από την ομάδα που ανήκει. Τη φετινή χρονιά βρήκε δίχτυα 7 φορές (και 2 ασίστ) σε 27 παιχνίδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News