Παναθηναϊκός: Ας μην δίνουμε βάση σε κουτσομπολιά

Παναθηναϊκός: Ματς «τελικός» με αναγκαστική αλλαγή στην ενδεκάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη επιτύχει στις αποστολές αυτοκτονίας (!) που πήρε υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό.

Επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 21. Ο τρόπος που λειτούργησε στο Κορωπί φανερώνει τον τρόπο που σκέφτεται.

Οταν πάτησε πόδι στην Αθήνα, καλύτεροι ποδοσφαιριστές του του κλαμπ θεωρούνταν οι Μακέντα, Καρλίτος.

Ποδοσφαιριστές που με τον Σέρβο εξαφανίστηκαν αν και το ξεκίνημα του Ισπανού το φθινόπωρο του 21 ήταν μακράν το κορυφαίο της εν ελλάδι καριέρας του.

Ο κόουτς δεν μπορεί να τα βρει με όλους, εντούτοις πέρσι από τους παίκτες που δεν έβλεπαν συχνά 11άδα, δεν ακούστηκε μισό παράπονο.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως ο Ιβάν με όσους επιλέξει να πορευτεί, θα τους μεταμορφώσει. Στο διάστημα που δούλεψε μαζί του ο Αϊτόρ, ο Μπρινιόλι, έγιναν οι πιο hot παίκτες στη Σούπερ Λιγκ.

-Έκανε τον αναπληρωματικό Ιωανίδη πρωταγωνιστή.

-Δημιούργησε κορμό βελτιώνοντας και δίνοντας σημαντικούς ρόλους σε Πέρεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κώτσιρα, Παλάσιος.

Εκείνο το δίμηνο των πλέι -οφ και του τελικού κυπέλλου το 2022 αποδείχτηκαν αρκετοί για να δημιουργήσει κορμό πάνω στον οποίον βασίστηκε ο σύλλογος φέτος για να κάνει πρωταθλητισμό.

Αλλη μια ικανότητα του, είναι το ξεσκαρτάρισμα. Είναι δίκαιος, δεν καταλαβαίνει από βεντέτες, αλλά όταν χρειαστεί είναι και προστατευτικός με τους παίκτες του.

Οι υφιστάμενοί του λένε τα καλύτερα για εκείνον, παίζουν γι αυτόν. Ας τα θυμόμαστε αυτά χωρίς να δίνουμε βάση στα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με τα οποία ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε (!) τον Δημήτρη Κουρμπέλη ή δεν έχει σε εκτίμηση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News