Σπάθας: Τι σχολίασε για τη φάση που ο παίκτης του Αστέρα πέφτει στην περιοχή του Παναθηναϊκου
Ο Ηλίας Σπάθας εξέτασε την πτώση ποδοσφαιριστή του Αστέρα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε γιατί συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή.
Σε μία φάση διεκδίκησης της μπάλας στάθηκε ο Ηλίας Σπάθας, σχολιάζοντας στην εκπομπή ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Αστέρας 5-1.
Ο πρώην διαιτητής περιέγραψε την πτώση ποδοσφαιριστή του Αστέρα, επισημαίνοντας ότι ο Άγγελος Ευαγγέλου βρισκόταν κοντά στη φάση. Σύμφωνα με την κρίση του, οι δύο παίκτες προσπάθησαν να παίξουν την μπάλα και η μεταξύ τους επαφή ήταν φυσιολογική.
Γι’ αυτό θεώρησε σωστή την απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι. Συνολικά, χαρακτήρισε εύκολο το απόγευμα του Ευαγγέλου στην αναμέτρηση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Εύκολο απόγευμα για τον κ. Ευαγγέλου. Έχουμε μία πτώση ποδοσφαιριστή του Αστέρα. Ο διαιτητής πολύ κοντά. Και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και του Αστέρα διεκδικούν την μπάλα. Δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα. Φυσιολογική επαφή, όχι παράβαση. Σωστά δόθηκε συνέχεια στον αγώνα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Αστέρας 5-1
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά την «5άρα» - Τι είπε για τους τραυματίες
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (8η αγων.)
- Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε και ο Γιάγκουσιτς