«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, η ομάδα δεν ήταν όπως τώρα»

«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, η ομάδα δεν ήταν όπως τώρα»

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στο sport24.gr:

«Ο Γιοβάνοβιτς έχει βοηθήσει στα μέγιστα τον Παναθηναϊκό. Βλέπουμε κόσμος και παίκτες να είναι πλέον “ένα”, πράγμα που δεν υπήρχε σε τέτοιον βαθμό όταν ήμουν εγώ.

Ίσως και γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα και στο κομμάτι της διοίκησης και γενικότερα.

Πλέον βλέπουμε ότι τα προβλήματα έφυγαν, ο Γιοβάνοβιτς έδωσε ταυτότητα στον Παναθηναϊκό και αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί νομίζω πως κανείς δεν περίμενε να φτάσει ο Παναθηναϊκός μέχρι την προτελευταία αγωνιστική να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και για μένα ως ποδοσφαιριστής μόνο χαρά μού προσφέρει να βλέπω τις μεγάλες ομάδες να πρωταγωνιστούν.

Γιατί ανεβάζουν και το πρωτάθλημα, τον δείκτη δυσκολίας κι επιπέδου, και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική κρίνεται το πρωτάθλημα.

Είναι πολύ ευχάριστο, υπάρχει σασπένς, αγωνία, ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα για να στηρίξει την ομάδα του, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News