Παναθηναϊκός: Διοίκηση και τεχνικό τιμ να γεμίσουν το Κορωπί με ποιότητα

Διαβάσαμε με προσοχή όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης για την φετινή μάχη του τίτλου. Για όσα συνέβησαν τον Ιανουάριο αλλά και πριν τον αγώνα στο Καραϊσκάκη, στα πλέι οφ.
Μέσες-άκρες ο κάπτεν είπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε αντάξιος της αποστολής να φέρει το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, μετά από αναμονή τόσων ετών.
Στα κρίσιμα το κλαμπ πλήρωσε την πτωτική πορεία που παρουσίασε λίγο πριν εκπνεύσει η χρονιά, την άσχημη κατάσταση κάποιων κομβικών ποδοσφαιριστών του, φυσικά την έλλειψη ηγέτη.
Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τα πλεονεκτήματα που του δόθηκαν με τις νίκες στην Τούμπα κι επί του Ολυμπιακού.
Ίσως γιατί ο οργανισμός δεν ήταν έτοιμος για μία τόσο μεγάλη επιτυχία. Στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια γιατί δεν έκανε πολλά για να υπερασπιστεί το +8 του χειμώνα.
Δεν επένδυσε σε αυτήν την προοπτική τον Ιανουάριο, ούτε η διοίκηση, ούτε η τεχνική ηγεσία, κάτι που φρόντισε να εκφράσει, προσεκτικά διατυπωμένο, ο Κουρμπέλης.
Τώρα η πίεση πολλαπλασιάστηκε και η κατήφεια μετά από κάθε γκέλα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από την περσινή.
Ας φροντίσουν να την αντέξουν οι παίκτες, ας φροντίσουν Παπαδημητρίου, Γιοβάνοβιτς και σία να γεμίσουν το Κορωπί ποιότητα.
Δημήτρης Στρατής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Αξίζει του χρόνου μια ευκαιρία από τον Αταμάν!
- Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ Παλάσιος ίσως φέρει... στόπερ στο Τριφύλλι
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Νέο όνομα στο προσκήνιο
- «Στην Ελλάδα ατζέντης εξτρέμ για Παναθηναϊκό - Ζήτησε 2 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ιταλός μπακ στο γραμματοκιβώτιο της ΠΑΕ