«Γι' αυτό ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ξένο τεχνικό διευθυντή»

«Μεταγραφή» προσώπου και για... Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός κατέληξε στον Γιάννη Παπαδημητρίου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά όσα είπε στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

«Η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό ήταν μια εξέλιξη ξαφνική, ο κόσμος δεν την περίμενε.

Η απορία του κόσμου είναι πως ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει δουλέψει τόσο καιρό με τεχνικό διευθυντή και θα το κάνει τώρα.

Έγινε αυτό επειδή ο προπονητής ζήτησε στη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο -από την οποία δεν βγήκε το παραμικρό- να φύγει από πάνω του το βάρος και των μεταγραφών να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής.

Ο Παναθηναϊκός είχε την λύση είτε να πάει σε ξένο, αλλά αυτό θα ήταν χρονοβόρο, είτε σε μια ελληνική λύση ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει σε μεγάλη ομάδα, τον γνωρίζει ο Γιοβάνοβιτς και να υπάρχει άμεση προσαρμογή.

Ξέρει πρόσωπα και πράγματα ο Παπαδημητρίου, θα μιλήσουν ξανά με τον Γιοβάνοβιτς, έχουν ήδη μιλήσει μια φορά και προχωρούν οι όποιες περιπτώσεις.

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι δικαίως ο Γιοβάνοβιτς έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τα πάντα, δεν υπάρχει θέμα καπελώματος του».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News