Κολοκοτρώνης: «Κακώς ο Παναθηναϊκός κατέβηκε να παίξει στο Καραϊσκάκη»

Κολοκοτρώνης: «Ο ΠΑΟ δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά είναι σοβαρός»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Κολοκοτρώνης μίλησε για την απόφαση του Παναθηναϊκού να κατέβει να παίξει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε το filathlos.gr:

«Άκουσα με προσοχή τα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ουσιαστικά ο Σέρβος έκανε κατάθεση ψυχής και ακούμπησε τον μέσο οπαδό του Παναθηναϊκού.

Προσωπικά, όμως, επιμένω σε αυτό που έγραψα από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το τεράστιο πρόβλημα των πράσινων με τον κορονοϊό.

Για ποιον λόγο δέχθηκε αδιαμαρτύρητα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί μόλις μία ημέρα μετά; Τι πάει να πει έτσι αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς η, ο Αλαφούζος η, ο οποιοσδήποτε;

Ουδείς είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό. Και πολύ περισσότερο από την υγεία των παικτών. Εννοείται ότι οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν. Ποιος, όμως, μπορούσε να εγγυηθεί ότι δεν θα έτρεχε τίποτα επικίνδυνο μελλοντικά αν έπαιζαν κανονικά;

Μην ξεχνάμε ότι ο Γκάνεα ταλαιπωρείται εδώ και μήνες. Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Άλλο τι θέλω να κάνω κι άλλο τι πρέπει να γίνει. Εύχομαι και ελπίζω κανένας παίκτης να μην παρουσιάσει θέμα. Διαφορετικά…

Κατά την ταπεινή μου άποψη στον Παναθηναϊκό δεν έπρεπε να δεχθούν την αναβολή μόλις μίας ημέρας. Και αν όλοι οι υπόλοιποι δεν δέχονταν, ας μην κατέβαινε.

Θα έχανε τον αγώνα και τον τίτλο. Και τι έγινε; Προηγείται η υγεία των παικτών. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη θα ήταν με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα είχε 29 κρούσματα και η ομάδα ήταν απροπόνητη.

Την Πέμπτη είχε ρεπό, την Παρασκευή γυμνάστηκαν μόλις 9 παίκτες, το Σάββατο κανείς και την Κυριακή μαζεύτηκαν να δουν τι θα κάνουν.

Και ο Παναθηναϊκός έπαιζε το ματς της 10ετίας. Προσωπικά με ξεπερνάει όλο αυτό που συνέβη. Όπως τόνισε και ο Γιοβάνοβιτς πραγματικά ήταν απάνθρωπο. Κι όμως στο τέλος νίκησε η απανθρωπιά.

Υ.Γ.: Αυτό που λέω σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την ΑΕΚ που κατά την γνώμη μου κατέκτησε το πρωτάθλημα δίκαια. Εδώ και μήνες το γράφω και το λέω στην εκπομπή μου στον Real Fm ότι την θεωρώ πιο ποιοτική ομάδα από την οποία είδα το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News