Παναθηναϊκός: Η συμπεριφορά του Κουρμπέλη
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει αποδειχθεί πολυεργαλείο.
Εσχάτως θετικός στον αμυντικό του ρόλο και καλός στο να δημιουργεί ρήγματα και να ξεκινά επιθέσεις με Παλάσιος, Μαντσίνι όταν η μπάλα βρίσκεται στην τελευταία γραμμή που αμύνεται ο αντίπαλος.
Οι αντίπαλες ομάδες τον Παναθηναϊκό τον είχαν μάθει τον Δεκέμβρη.
Τους ήταν εύκολο να τον μπλοκάρουν και να βγάζουν άμυνες ειδικά όταν το κλαμπ έχασε τον Αϊτόρ κι είχε για μήνες τον Παλάσιος σε κακή κατάσταση.
Το ίδιο διάστημα έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του Πέρεθ, ήρθε κι η αφλογιστία του Σποράρ και το πράγμα…έδεσε.
Πλέον με τον κάπτεν να δίνει ποιότητα και μαζί με τον Μαντσίνι άλλα δύο στηρίγματα ανάπτυξης, σε συνδυασμό με τα γκολ που βάζει ο Σποράρ και το ανέβασμα Ιωαννίδη, Πέρεθ αντικρύζουμε πολύ πιο… ζωντανό οργανισμό.
Ο Δημήτρης επειδή στερείται φαντασίας καθαρού δημιουργού, (δεν έχει την ατομική ενέργεια, ούτε την πάσα εν στάση που έχει ο Πέρεθ) είναι ο ποδοσφαιριστής Χ, εκείνος που επιθετικά προσφέρει με τις φοβερές του μπαλιές, όσο με τις καίριες προωθήσεις που προκαλούν πανικό.
Παίζοντας ο Παναθηναϊκός με τον κάπτεν του σε μεγάλα κέφια είναι δύσκολο για την αντίπαλη ομάδα να βρει έστω και ένα μικρό χρόνο ήρεμου ελέγχου του παιχνιδιού.
Μιλάμε για παίκτη που -μετά την αποβολή του στην Τρίπολη- είναι…αφηνιασμένος.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Υποψήφιοι προπονητές για αντί-Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στην έξοδο και ο Κορόνα, τι θα γίνει με Κοτσόλη
- Παναθηναϊκός: Οι αρμοδιότητες του Στέφανου Γιουρέλη, τι αναλαμβάνει
- Τρίτος τελικός, νίκη τίτλου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός, το κάναλι (23/4)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή