Βίσση σε Γιοβάνοβιτς: «Είσαι ο ήρωάς μου - Εγώ είμαι 50, εσύ 40κάτι χρονών!» (vid)

Η Άννα Βίσση βράβευσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην εκδήλωση του Gazzetta, ενώ εκείνη πήρε μαζί της και μια φανέλα του Παναθηναϊκού, συγκεκριμένα του Χουάνκαρ.

Βίσση σε Γιοβάνοβιτς: «Είσαι ο ήρωάς μου - Εγώ είμαι 50, εσύ 40κάτι χρονών!» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε αρχικά: «Να ευχαριστήσω το Gazzetta και τους αναγνώστες του, τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου στον Παναθηναϊκό. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, την Άννα που είναι σήμερα μαζί μας.»

Στη συνέχεια, το μικρόφωνο πήρε η Άννα Βίσση:

«Είναι η πρώτη φορά που μου ζητάνε, να παραδώσω ένα βραβείο κι όταν άκουσα για ποιον επρόκειτο, ένιωσα ξανά παιδί. Είσαι ένας ήρωάς μου, όπως και κάθε εκπρόσωπος του αθλητισμού.

Σήμερα είμαι εδώ να δώσω αυτό το βραβείο στον Ιβάν. Έναν άνθρωπο με πολλά επιτεύγματα. Έχει λιγότερα χρόνια καριέρας από μένα, είναι στα 40κάτι, εγώ είμαι στα 50.

Είμαστε δυο άνθρωποι που καταλαβαινόμαστε. Έχει φέρει την ομάδα που υποστηρίζω ξανά, εκεί που της αξίζει. Μπράβο σε όσα έχεις κάνει και συνεχίζεις.»

Σε ερώτηση του Καπουτζίδη για το ποια ομάδα υποστηρίζει στην Κύπρο απάντησε: «Μου είπε να πω ΑΠΟΕΛ (σ.σ Ιβάν). Ο πατέρας μου ήταν ΑΕΚ, όταν ήρθα στην Ελλάδα, ήμουν ΑΕΚτζού. Όταν παντρεύτηκα τον Καρβέλα, έγινα Παναθηναϊκού!» 

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr