Ντεμπούτο με το... δεξί ο Διούδης, «σταμάτησε» την Λεχ Πόζναν! (vid)

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο ντεμπούτο του ο Σωκράτης Διούδης – Από δική του απόκρουση προήλθε το πρώτο γκολ της Ζαγκουέμπιε Λούμπιν!

Ντεμπούτο με το... δεξί ο Διούδης, «σταμάτησε» την Λεχ Πόζναν! (vid)

Το.. αποτέλεσμα της αγωνιστικής έφερε η Ζαγκουέμπιε Λούμπιν με το «διπλό» στην έδρα της Λεχ Πόζναν στο ντεμπούτο του Σωκράτη Διούδη (με την Πιαστ Γκλίβιτσε κάθισε στον πάγκο).

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού «απαγόρεψε» σε δυο περιπτώσεις στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ.

Η δεύτερη επέμβασή του στο παιχνίδι ήταν καθοριστική σε τετ α τετ, καθώς η ομάδα του στη συνέχεια, βγήκε στην αντεπίθεση και με τρομερή ανάπτυξη στο τρανζίσιον, άνοιξε το σκορ.

Να σημειωθεί ότι στο γκολ της Λεχ Πόζναν ο Διούδης δε φέρει ευθύνη, αφού εκτέθηκε από την άμυνά του και η μπάλα πήγε κατευθείαν στη δεξιά γωνία του τέρματός του.

Ο Διούδης ήταν σημαντικός την πρώτη τριετία του στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στα δύσκολα στο σύλλογο, όμως, δεν «κέρδισε» την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 απέκτησε τον Λοντίγκιν.

Με καθυστέρηση έξι μηνών ο Διούδης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Τριφύλλι και από τα… χαμηλά (στη 13η θέση του πρωταθλήματος η Λούμπιν) ψάχνει μια νέα διάκριση στην καριέρα του.

Στο ίδιο πρωτάθλημα συμμετέχει και ο Χρήστος Δώνης με την Ράντομ.

Δείτε τα highlights:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr