Ο Καραπαπάς για το πέναλτι στη Λεωφόρο λόγω ΑΕΚ-ΕΠΟ: «Ντρέπεται και η ντροπή»

Καραπαπάς: «Κριτικοί διαιτησίας οι Μπαρούφες και οι Σπανέες»

Την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνου Καραπαπά, προκάλεσε η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ .

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Instagram αναρωτιέται αν η UEFA γνωρίζει όσα γίνονται στην Ελλάδα και παρουσιάζει μία φωτογραφία με το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Δείτε παρακάτω:

Ο Καραπαπάς για το πέναλτι στη Λεωφόρο λόγω ΑΕΚ-ΕΠΟ: «Ντρέπεται και η ντροπή»Ο Καραπαπάς για το πέναλτι στη Λεωφόρο λόγω ΑΕΚ-ΕΠΟ: «Ντρέπεται και η ντροπή»

Συμφωνία ΕΠΟ-Βαρδινογιάννη για την Παιανία!

Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από την 1η Απριλίου και για τρεις μήνες για τις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων.

Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από την 1η Απριλίου και για τρεις μήνες για τις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων.

Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν στον Άγιο Κοσμά μετά τις 31 Μαρτίου 2023 καθώς έχουν ξεκινήσει έργα για την ανάολαση του ελληνικού και ήταν σε αναζήτηση άλλου χώρου.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί μόνιμη λύση όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να παραχωρεί αμισθί το αθλητικό κέντρο της Παιανίας από την 1 Απριλίου και για τρεις μήνες και ενώ η διοίκηση της ΕΠΟ συνεχίζει να ψάχνει μια μόνιμη λύση για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου για τρεις μήνες.

Η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023.

Η χρήση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά από την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023.

Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές για την αναζήτηση μόνιμης λύσης για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων”.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News