Ιωνικος - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 21/12

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά την τριάρα στη Λεωφόρο

Ιωνικος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 14ης στροφής της Super League

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της Super League μετά τη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ. Στη Νίκαια, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει τον ουραγό Ιωνικό με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» (21:30).

Οι «πράσινοι», με δεδομένο ότι έχουν πίσω τους ΑΕΚ (-8), Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (-12), δεν θέλουν να παίξουν με τη φωτιά. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη βδομάδα απέναντι στον Βόλο ήταν εντυπωσιακοί και πάτησαν γκάζι από το πρώτο ημίχρονο. Το… τσιπάκι δεν θα αλλάξει και το ίδιο θα επιδιώξουν και στη Νίκαια.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Βέρμπιτς στην επίθεση σημαίνει ότι το βάρος στη γραμμή κρούσης θα πέσει στους Παλάσιο, Μπερνάρ και Σπόραρ. Οι δύο πρώτοι θα αναλάβουν πρωτοβουλίες στον δημιουργικό τομέα με στόχο ο Σλοβένος φορ να βρει και πάλι δίχτυα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι «πράσινοι» στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τον Ιωνικό νίκησαν με σκορ 1-0, δεχόμενοι ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Ιωνικός-Παναθηναϊκόςμε τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Ιωνικος – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Στη διάθεση του κόσμου θα βγουν αύριο στις 2 το μεσημέρι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στις 28/12. Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022/23 με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/12/2022, 9.30 μ.μ.). Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 2 μ.μ.

  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΟΦΗ επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 6.30 μ.μ.
  • Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Η αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Καμπετσής, Τερεζίου

Όσον αφορά την ενδεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας ή Σάρλια, Μάγκνουσον και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν, στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Μπερνάρ, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News