Ιωνικος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/12)

Ιωνικος - Παναθηναϊκος Live Streaming

Ιωνικος – Παναθηναϊκος Live Streaming |  Ionikos – Panathinaikos Live Streaming: Μετά το επικό Μουντιάλ στο Κατάρ επιστρέφουν στην δράστη οι ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος, με την εκκίνηση του 2ου γύρου της Super League. Την Τετάρτη (21:30), ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νίκαια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Σ’ ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Ο Ιωνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις 7 βαθμούς (1-4-8) και ψάχνει εναγωνίως πόντους σωτηρίας. Η πορεία του είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που χάραξε πέρσι. Συγκεκριμένα σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη (0-4-2).

Η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός, μετά τη βαριά ήττα με 7-0 στο πρόσφατο φιλικό από τον ΟΦΗ, παραιτήθηκε. Ωστόσο, η διοίκηση ζύγισε την κατάσταση και δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του. Κάτι που σημαίνει ότι του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη λίγκα.Super League Ελλάδα Live Streaming

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός

Σε εντελώς άλλη φάση ο Παναθηναϊκός. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς είναι αήττητο (12-1-0), φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Στόχος του μέσα στη Νίκαια είναι να μην δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης, αφού δεν θέλει να δει τους ανταγωνιστές του να πλησιάζουν. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο +8 από την ΑΕΚ και στο +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο επίσημο ματς μετά τη χειμερινή διακοπή το «τριφύλλι» πέταξε… φλόγες! Το 3-0 στην πρώτη μάχη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Βόλο ήρθε με άνεση. Οι «πράσινοι» έπαιξαν εξαιρετικά και επί της ουσίας τσέκαραν από νωρίς το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στον μεταγραφικό τομέα αναμένονται ενισχύσεις σε άμυνα και επίθεση, ενώ την περασμένη βδομάδα η διοίκηση προχώρησε σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων. Οι Ρούμπεν Πέρεθ και Μπάρτ Σένκεφελντ υπέγραψαν νέο συμβόλαιο  μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με αυξημένες απολαβές. Με αυτό τον τρόπο, ο Γιάννης Αλαφούζος επιβράβευσε και έδεσε παράλληλα, δύο από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.Panathinaikos Live Streaming

Ιωνικος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ικανοποιημένος ο Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση κόντρα στον Βόλο και περιμένει ανάλογη συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε μετά τον αγώνα.

«Η εμφάνισή μας, ο τρόπος παιχνιδιού μας και η διάθεσή μας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα κι αυτό ήταν ευχάριστο. Έμεινα ικανοποιημένος αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που προέκυψαν στην προετοιμασία. Πολλές φορές έχω μιλήσει για την αξία της ομάδας. Για τις ”θυσίες” των παικτών.

Σε αρκετές περιπτώσεις, σε μία ομάδα πρέπει ο καθένας να δίνει το μέγιστο της απόδοσης. Να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν γνώση των υποχρεώσεων που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει όλοι να θυσιάζουμε πολλά πράγματα για να παραμένουμε ανταγωνιστικοί.

Έχουμε καλούς παίκτες, ποδοσφαιριστές που νιώθουν την ομάδα, τη θετική ατμόσφαιρα που έρχεται απ’ έξω. Με ικανοποιεί απόλυτα η σοβαρότητα και η αφοσίωση των παικτών μου».

Αρκετά προβλήματα στους «πράσινους»

Στη Νίκαια το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα κληθεί να ξεπεράσει τα ξαφνικά προβλήματα που προέκυψαν με τους Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Τσοκάι. Και οι τρεις έμειναν εκτός αποστολής, αφήνοντας κενό. Ο Σέρβος προπονητής στις δοκιμές έδειξε ότι θα παρατάξει την ομάδα τους με τους Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Πούγγουρα, Ρουμπέν, Τσέριν, Κουρμπέλη, Παλάσιο, Μπερνάρντ και Σπόραρ. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ.

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Οι Σένκεφελντ, Βέρμπιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Καμπετσής, Τερεζίου».

Ιωνικος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Χαρούμενος για την ανανέωση ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με ανάρτησή του δεν έκρυψε τη χαρά που έχει για την ανανέωση συμβολαίου η οποία θα τον κρατήσει στο Τριφύλλι μέχρι το 2025.
Πέρασε ήδη 3,5 χρόνια στην ομάδα και αν με το καλό ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, θα έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τουλάχιστον για μια 6ετία. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι πλέον απ’ τους… παλιούς στην ομάδα και έχει «δεθεί» μαζί της. Κάτι που έδειξε και με την ανάρτηση που έκανε λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Ολλανδός στόπερ δεν έκρυψε τη χαρά του, τονίζοντας πως αισθάνεται ευτυχισμένος που θα συνεχίσει σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είναι χαρακτηριστικό πως προτίμησε να γράψει το μήνυμά του στα ελληνικά. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Σπύρο Βλάχο απ’ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον συνεργάτη του, Στέφαν, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανανέωσης του συμβολαίου.

Το μήνυμά του ανάφερε χαρακτηρηστικά: «Είμαι ευτυχισμένος που θα μείνω για αλλά 2 χρόνια με αυτόν το μεγάλο σύλλογο! Το ταξίδι συνεχίζεται, Πάμε!Θέλω να ευχαριστώ ξεχωριστά τον Στέφαν και τον Σπύρο!».Παθηναικος Live Streaming

«Ψήνεται» η πρώτη μεταγραφή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του 23χρονου διεθνή Πολωνού, Τιμοτέους Πούχατς στον Παναθηναϊκό, με τις εξελίξεις για την περίπτωσή του να είναι άμεσες. Ο αριστερός μπακ της Ουνιόν Βερολίνου, Τιμοτέους Πούχατς αποτελεί τον βασικό στόχο του τριφυλλιού για την ενίσχυση της άμυνας του αριστερού άκρου της άμυνας.

Το θέμα πλέον είναι προχωρημένο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την γερμανική ομάδα για την απόκτησή του. Αρχικά με την μορφή δανεισμού για 6 μήνες, ενώ αναμένεται να μπει μια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Η απόκτηση του διεθνή Πολωνού μπαίνει στην τελική ευθεία και δεν είναι απίθανο μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα να κλειδώσει οριστικά το deal.

Ο Πούχατς θα έρθει με την προοπτική να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση του Χουάνκαρ. Αλλά αναμένεται να ανεβάσει και τον ανταγωνισμό για την θέση αυτή. Ο 23χρονος είναι διεθνής 12 φορές με την Πολωνία και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν ταμάμ στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται το τριφύλλι.

Ιωνικος – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ρούμπεν Πέρεθ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Περίμενες όταν ήρθες πως θα έμενες για τέσσερα χρόνια στην ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι η προσαρμογή δεν ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, διότι υπήρχαν ήδη εδώ Ισπανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι με βοήθησαν, ώστε να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν. Το γεγονός πως βρίσκομαι για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας στην αρχή μου φαινόταν κάπως. Όμως όλα πάνε καλά και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα και βρίσκομαι εδώ εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που έχω!»

Έχεις σκεφτεί πως είναι πιθανό να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό: «Όντως θα ολοκληρώσω το συμβόλαιο στα 36 μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Υπάρχει πολύς δρόμος ώστε να αναλύσω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δίνω μεγάλη αξία όμως στο σύλλογο και στον τρόπο που αυτός αναπτύσσεται και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για πολλά χρόνια ακόμα!»

Πως αισθάνεσαι με το νέο συμβόλαιο και ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό: «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με το σύλλογο. Θα είμαι εδώ για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.»

Ιωνικος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_12_2022_21_30_ionikos_panathinaikos/47-1-0-28127

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News