Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κλείδωσαν» δύο εξτρέμ, ο ένας άμεσα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κλείδωσαν» δύο εξτρέμ, ο ένας άμεσα

Η επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του τριφυλλιού είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πλέον οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακας έχοντας 10 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία σε συνολικά 11 παιχνίδια, ωστόσο άπαντες στην ομάδα οφείλουν να δουν προσεκτικά την επόμενη μέρα προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στο τέλος να κόψει πρώτη το νήμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να πιστέψει την κακοτυχία που έχει πέσει στους μεσοεπιθετικούς του τη φετινή χρονιά. Οι πράσινοι ξεκίνησαν τη σεζόν έχοντας στο ρόστερ τους τρεις καθαρούς εξτρέμ (Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς) κι έναν που παίζει τη θέση αλλά είναι κυρίως δεκάρι (Μπερνάρ).

Πλέον μετά το πέρας 11 αγωνιστικών ο μόνος εξτρέμ που έμεινε υγιής είναι ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος όμως έχει ασταθή απόδοση και ψάχνει ακόμα τα πατήματά του. Θυμίζουμε πως ο Αϊτόρ έπαθε ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν, ενώ ο Παλασίος τραυματίστηκε με τον Ολυμπιακό και υπάρχουν φόβοι για θλάση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για μεταγραφές παικτών με τον έναν εξτρέμ να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα. Να θυμίσουμε ότι όποιος παίκτης έρθει μέσα στο χειμώνα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Γενάρη και μετά, όπου και ανοίγει επίσημα το μεταγραφικό παράθυρο.

Το δεδομένο είναι πως εκτός από δύο εξτρέμ οι πράσινοι θα κοιτάξουν να καλύψουν και το κενό του Τρουγιέ που επίσης έχει τεθεί νοκ άουτ με ρήξη χιαστού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News