Ενδεκάδα: Αλλαγή πλάνων με το καλημέρα για Γιοβάνοβιτς
Τράβηγμα πρώτου βαθμού στον δικέφαλο είναι η διάγνωση για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.
Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 32ο λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ιωνικό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» για περίπου δέκα ημέρες.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 29χρονος Ισλανδός θα χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (28/8, 21:00), για τη 2η αγωνιστική της Super League, ενώ θα δώσει «μάχη με το χρόνο» για να προλάβει την εκτός έδρας συνάντηση της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (3/9, 20:30).
Αυτό σημαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αναγκασμένος να αλλάξει το αρχικό πλάνο του, καθώς τα δύο βασικά του στόπερ -Σένκεφελντ και Μάγκνουσον- τέθηκαν εκτός μάχης.
Όλα δείχνουν ότι θα δούμε στην ενδεκάδα τους Σάρλια και Πούγγουρα, οι οποίοι ανραποκρίθηκαν με θετικό τρόπο στο ματς με τον Ιωνικό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το μοναδικό σενάριο που φέρνει τον Παναθηναϊκό στην εξάδα της Euroleague
- Τι ισχύει με Μλαντένοβιτς και Τσόκαϊ στον Παναθηναϊκό
- Η ώρα της απόφασης για τον Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Η στάση Αλαφούζου - Ο πιθανός διάδοχος αν φύγει ο Μπενίτεθ»
- Ποια είναι τα 17 συμβόλαια που ανοίγουν μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό