Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Είναι ντροπή για το σύλλογο να έχει «χτίσει» χαρακτήρα ηττημένου σε έδρες, όπως το Αγρίνιο, η Τρίπολη, τα Γιάννενα. Ντροπή και κατάντια. Από κει και πέρα, οφείλω να πω πως πολύ γρήγορα βγήκε η απόφαση για το γκολ του Σάρλια. Βέβαια, δεν περίμενε κανείς να πάει «υπέρ» του Παναθηναϊκού μια οριακή φάση.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (3/10): Το χειρότερο βράδυ του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται να κάθεται πάγκο ο φορμαρισμένος Παλάσιος σε ένα ματς που γνώριζε από την αρχή, πως θα απαιτούσε τρεξίματα. Δεν γίνεται να παίρνει το πέναλτι ο Καρλίτος κι όχι ένας εκ των Παλάσιος και Αϊτόρ (100% ευστοχία). Δεν γίνεται να μην βγαίνει ο Καρλίτος από το γήπεδο λίγα λεπτά μετά την ευκαιρία που σπατάλησε.

Σωκράτης Διούδης (3/10): «Γκρέμισε» τις προσδοκίες του κόσμου στο πρώτο ουσιαστικό τεστ για εκείνον. Στο πρώτο μέρος κάνει λάθος με την μπάλα στα πόδια, στο 47′ αργεί να αντιδράσει στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεντόζα, ενώ στη φάση που σκοράρει ο Καρέλης (ακυρώθηκε από το VAR), δεν έκανε καν… έξοδο να προλάβει την μπάλα σε δική του φάση. Έκανε μια καλή απόκρουση σε σουτ του Βέργου.




Ζβόνιμιρ Σάρλια (6/10): Θετικός ο Κροάτης στην επιστροφή του στην ενδεκάδα. Πιθανώς, να πέτυχε και τέρμα, όμως, δεν θα μάθουμε ποτέ, αν πέρασε ή όχι την μπάλα την γραμμή στην επικείμενη φάση.




Φραν Βέλεθ (6/10): Και ο Ισπανός ήταν σε καλή βραδιά. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, δεν έκανε κάποιο λάθος, βγήκε νικητής σε αρκετές μάχες, ενώ σε μία από τις προωθήσεις του βρήκε τον Σάρλια για το ακυρωθέν γκολ των «πρασίνων».

Φακούντο Σάντσες (6/10): Ωραίος και ο Σάντσες. Ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε μια ευφάνταστη μεταβίβαση στον Αϊτόρ, ο οποίος έπαιξε με το ανάποδο πόδι την θέση και δεν επιχείρησε σουτ. Άφησε τη θέση του στο 83ο λεπτό για να εισέλθει ο Κώτσιρας.

Χουανκάρ (9/10): Μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού στο γήπεδο. Ο μοναδικός που πίστεψε στο «διπλό» πριν και μετά το 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια φοβερή κούρσα και νίκησε επιτιθέμενο του Παναιτωλικού που θα έβγαινε τετ α τετ με τον Διούδη. Είχε ωραίες σέντρες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, γενικότερα, ήταν από τους λίγους που θύμισαν παίκτη… κανονικού Παναθηναϊκού!

Ρούμπεν (7/10): Καλή εμφάνιση από τον Ρούμπεν. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, δημιουργικά έπιασε τα συνηθισμένα του στάνταρντ με τα συντριπτικά ποσοστά του πετυχημένου passing game.

Γκατσίνοβιτς (4/10): Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ο Σέρβος. Πήρε κάρτα και τακτικά δεν κόλλησε στον Γιοβάνοβιτς μετά το 1-0 του Μεντόζα. Αποχώρησε για να μπει ο Ιωαννίδης στο 62′.

Λούκας Βιγιαφάνιες (4/10): Ημιτελείς αρκετές προσπάθειες του Αργεντινού που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο γνώριμο για εκείνον, Αγρίνιο. Αποσύρθηκε από το γήπεδο στο 83ο λεπτό για να παίξει ο Κουρμπέλης.

Ματέους Βιτάλ (3/10): Πέρασε απαρατήρητος ο Βραζιλιάνος και εγείρεται το ερώτημα γιατί δεν ξεκίνησε ο Παλάσιος στην αναμέτρηση. Αυτό συνέβη μετά από μια ώρα παιχνιδιού!

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (6/10): Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο, έκανε δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όμως, στη συνέχεια «έπεσε» η απόδοσή του στο παιχνίδι.

Καρλίτος (2/10): Ο μοιραίος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι. Όχι μόνο έχασε το πέναλτι, αλλά δεν είχε ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη του Τριφυλλιού με αρκετά λάθη στις επιλογές του. Αποτελεί… ερωτηματικό γιατί βγήκε στο 88ο λεπτό (!) και όχι νωρίτερα.




Φώτης Ιωαννίδης (6/10): Κέρδισε το πέναλτι και απασχόλησε γενικότερα την άμυνα του Παναιτωλικού στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (6/10): Ο… αδικημένος της ημέρας. Και γιατί έπαιξε μόλις 28 λεπτά και γιατί δεν εκτέλεσε το πέναλτι. Όσο αγωνίστηκε, πάντως, έδειξε διάθεση και έτρεξε αρκετά.

Κουρμπέλης – Κώτσιρας – Χατζηγιοβάνης (-)




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News