Η προεργασία για τις μεταγραφές και ο «δύσκολος» κόουτς

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι δικαιολογία το Κύπελλο - Είμαστε απογοητευμένοι!»

Θα κοιτάξει την αγορά για στόπερ και επιθετικό ο Ιβάν; Δύσκολα αφού ο Μακέντα έδειξε “εκεί” πνευματικά όταν κλήθηκε να βοηθήσει (σκοράροντας και δίνοντας λύσεις σε μέρες που ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν μπορούσε να βοηθήσει), ενώ κι ο Μπαρτ Σένκεφελντ συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις δίχως να βγάζει προβλήματα.

Ίσως αναζητηθούν λύσεις όχι πρωτοκλασάτες, μόνο και μόνο για να «γεμίσει» το ρόστερ αφού δεν νομίζουμε π.χ πως Πούγγουρας, Σάρλια ικανοποιούν τον κόουτς.

Για φορ ίσως η κουβέντα να είναι άκαιρη μιας και για τη γραμμή κρούσης υπάρχει ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ καιρό τώρα η ομάδα παρακολουθεί το κατορθώματα του Αιγύπτιου Μπιλάλ στην ομάδα νέων με τον πιτσιρικά να τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Η αλήθεια είναι πως ειδικά σε τοπ ομάδα πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου γνωρίζοντας ότι προκύπτουν απρόοπτα. Τι θα γίνει π.χ αν αποδειχθεί πως δεν είναι έτοιμος να παίξει ο Σένκεφελντ εντός του Ιανουαρίου;

Όλα αυτά πρέπει να «ψήνονται» πριν από την ώρα των αποφάσεων: τα χειμερινά ψώνια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει η θερινή πληθώρα παικτών για να διορθώσεις τις ανορθογραφίες που έχεις κάνει το καλοκαίρι! Αυτή την προετοιμασία οφείλει να την έχει ολοκληρώσει καιρό τώρα ο Παναθηναϊκός, ειδικά όταν έχει αποδειχθεί ότι ο κόουτς είναι αναποφάσιστος για να ανάψει το πράσινο φως μιας μεταγραφής!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News