Ασημακόπουλος: «Ο περίγυρος του Αλαφούζου αποφάσισε ότι με Γιοβάνοβιτς δεν παίρνουμε πρωτάθλημα»

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος μίλησε για το χρονικό της απομάκρυνσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και αυτής του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό.

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Αναλυτικά όσα είπε στη livesport:

«Φεύγοντας ο Τερίμ, «απείλησε» να μιλήσει και «να τα πει όλα», σε σχέση με όσα έζησε στον Παναθηναϊκό και τις αιτίες που τον οδήγησαν στην αποτυχία.

Πιθανότατα θα βγάλει τον εαυτό του απέξω. Σίγουρα θα κατηγορήσει την κατάσταση που βρήκε, όταν όμως η ομάδα ήταν πρώτη.

Ήδη οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, με τους οποίους μιλάει, ρίχνουν για λογαριασμό του την ευθύνη στην ποιότητα του ρόστερ που συνάντησε και στο γεγονός ότι δεν έκανε ο ίδιος τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Όπως και να έχει, μικρή η σημασία όλων αυτών πλέον.

Με την πρόσληψή του έγινε μία λάθος κίνηση τη σωστή στιγμή, καθώς ο περίγυρος του Αλαφούζου είχε αποφασίσει ότι «με τον Γιοβάνοβιτς δεν παίρνουμε πρωτάθλημα», δημιουργώντας του τεράστια πίεση, η οποία τον έσπρωξε στην αναζήτηση βοήθειας από τον… Ατζούν!

Από τη συντριβή απέναντι στην ΑΕΚ και μετά, διαλύθηκε η όποια επικοινωνία του Τερίμ με τους περισσότερους παίκτες.

Δεν ξέρω τι έγινε και οι σχέσεις κατέρρευσαν. Το 1-0 από τον Άρη ήταν ο καθρέπτης αυτής της κατάστασης. Οι περισσότεροι λες και έπαιζαν για να διώξουν τον προπονητή. Ο ίδιος βρέθηκε σε αδιέξοδο.

Ίσως και να συνειδητοποίησε ότι ο τρόπος του, οι ιδέες του, οι γνώσεις του και γενικότερα η προπονητή φιλοσοφία του έχουν ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης για το μικρομεσαίο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ήταν μάλλον κάτι που δεν ήθελε να το παραδεχτεί, από τη στιγμή που βρήκε την ελληνική ευκαιρία του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News