«Αντιλαμβάνεται το λάθος του ο Αλαφούζος»

Η χασούρα από το ντέρμπι ίσως κοστίσει στο μπάτζετ

Η έλλειψη σταθερού αγωνιστικού πλάνου είναι ένα από τα σφάλματα επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου στην προεδρία της ομάδας και αυτό έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο 63χρονος εφοπλιστής δείχνει να συμμορφώνεται από τα λάθη του παρελθόντος και να ξεκινά να σκέφτεται ποδοσφαιρικά.

Ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει στο θέμα Μπόλονι, ο «Mr ΣΚΑΙ» θα θέσει σε εφαρμογή σχέδιο για ένα αγωνιστικό πλάνο χωρίς τροποποιήσεις κάθε τρεις και λίγο, μακριά από τα «ράβε – ξήλωνε» του παρελθόντος. Κι αυτό, δεν βασίζεται μόνον στο θέμα ενός προπονητή, ή ενός τεχνικού (γενικού) διευθυντή, αλλά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται το επόμενο διάστημα να αφομοιώσει τη δική του φιλοσοφία, τον δικό του τρόπο σκέψης γύρω από το ποδόσφαιρο και να πατήσει σε σταθερές βάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News