Κρίνεται ο Αντονίτο - Λίστα Ντρεοσί με δεξιούς μπακ

Κρίνεται ο Αντονίτο - Λίστα Ντρεοσί με δεξιούς μπακ

Ο Αντονίτο το τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και οι υπόλοιπες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Σύμφωνα με τη Sportday, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ακόμη και στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Απόστολος Νικολαΐδης, ενώ θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα ματς που ακολουθούν.

Οι πρώτες τρεις ομάδες του Ιανουαρίου είναι πολύ γεμάτες από παιχνίδια και ο Ισπανός μπακ θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι ψάρια πιάνει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εάν δεν πείσει τον Μπόλονι και τον Ντρεοσί ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί στην αγορά για την απόκτηση και δεξιού μπακ καθώς η σεζόν δεν βγαίνει με μοναδική επιλογή στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Φακούντο Σάντσες.

Ηδη ο Γάλλος τζένεραλ μάνατζερ έχει κάνει σχετική προεργασία κι ανάλογα με το τι θα δείξει ο Αντονίτο θα παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Super League: Όλα τα γκολ του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News