Παναθηναϊκός: Το στατιστικό που «φωνάζει» πρόβλημα
Ένα νούμερο αρκεί για να αποτυπώσει τη φετινή αστάθεια των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προβληματίζει στη Stoiximan Super League, χάνοντας ακόμη δύο βαθμούς στο Περιστέρι μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά εμφανίσεων χωρίς διάρκεια και συνέπεια, αφήνοντας το «τριφύλλι» στάσιμο σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.
Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχή και, παρά τη μικρή βελτίωση μετά την ανάπαυλα, το ζητούμενο αποτέλεσμα δεν ήρθε. Το μεγαλύτερο ζήτημα, όμως, δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η συνολική θέση της ομάδας στον βαθμολογικό χάρτη. Ο Λεβαδειακός παραμένει στο +9, έστω κι αν ο Παναθηναϊκός έχει ένα ματς λιγότερο, διατηρώντας την πίεση στη μάχη της τετράδας.
Το στατιστικό που σοκάρει αποτυπώνει ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ βρίσκεται 18 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, ακριβώς όσους έχει διαφορά και ο ουραγός Πανσερραϊκός από τους «πράσινους». Μια απόσταση-καθρέφτης που φανερώνει πόσο στραβά έχει κυλήσει η σεζόν μέχρι στιγμής.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δείχνει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο μέσα στο ίδιο 90λεπτο. Χωρίς σταθερότητα, χωρίς αποτελεσματικότητα και με εμφανή έλλειψη ταυτότητας, ο Παναθηναϊκός μοιάζει να παίζει σε… τεντωμένο σχοινί, με τον χρόνο να πιέζει και τις απαντήσεις να πρέπει να δοθούν άμεσα στο χορτάρι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τέσσερα χαφ υψηλού επιπέδου που ταιριάζουν σε σύστημα Νίστρουπ
- Παναθηναϊκός: Νέα «μεταγραφή» στο τιμ του Γιάκομπ Νίστρουπ
- «Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Μακούμπου»
- «All in σε Γιένσεν και Μπρέντφορντ ο Παναθηναϊκός, το πιο υψηλό συμβόλαιο στην εποχή Αλαφούζου» (vid)
- «Αυτή είναι η οικονομική διαφορά Παναθηναϊκού-Σαρλερουά για Καμαρά» (vid)