Μαγνητική ο Τσιριβέγια - Με απουσίες η προπόνηση
Με πρωινό πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός άνοιξε την εβδομάδα της Ρόμα, με αποθεραπεία, γυμναστήριο και θεραπείες.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι του Europa League απέναντι στη Ρόμα, με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».
Η δουλειά έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με στόχο την αποφόρτιση και την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν σε κλειστό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, κάνοντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ώστε να διατηρηθούν οι εντάσεις χωρίς επιβάρυνση στο χορτάρι.
Ατομική φροντίδα και θεραπεία έκαναν οι Ντέσερς, Τζούριτσιτς και Τσιριβέγια, με τον τελευταίο να έχει προγραμματισμένη μαγνητική εξέταση για να υπάρξει καθαρή εικόνα για την κατάστασή του.
Απών από τη διαδικασία ήταν ο Ντάβιντε Καλάμπρια, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»