Τα πράσινα «αντίο» στον Μαραντόνα - Σίλβα, Μακέντα, Ζέκα και άλλοι
Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχαιρετούν τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 60 ετών.
Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχαιρετούν τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 60 ετών.
Ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος έχει σοκαριστεί στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του «Ντιεγκίτο».
Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φεντερίκο Μακέντα, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αντονίτο, Νίκος Χριστογεώργος, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Κατσουράνης, Χουάν Χοσέ Περέα, Δημήτρης Κολοβός και Αργύρης Καμπετσής έστειλαν το δικό τους «αντίο» στον ποδοσφαιριστή που τους έκανε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.
Δείτε παρακάτω:




Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Φαλ: Τι συμβαίνει με το ελληνικό διαβατήριο – Πού βρίσκεται η διαδικασία
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Ντέσερς στα αποδυτήρια - Τι είπε για την αποβολή του
- Παναθηναϊκός: Ασπίδα Νίστρουπ στον Καμαρά - Η απάντηση του Γάλλου χαφ
- Κρίστιανσεν: Γιατί δεν έχει μπει ακόμη σε αποστολή του Παναθηναϊκού
- Η κίνηση Νίστρουπ που αλλάζει τον Παναθηναϊκό