Τα πράσινα «αντίο» στον Μαραντόνα - Σίλβα, Μακέντα, Ζέκα και άλλοι
Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχαιρετούν τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 60 ετών.
Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχαιρετούν τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 60 ετών.
Ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος έχει σοκαριστεί στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του «Ντιεγκίτο».
Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φεντερίκο Μακέντα, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αντονίτο, Νίκος Χριστογεώργος, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Κατσουράνης, Χουάν Χοσέ Περέα, Δημήτρης Κολοβός και Αργύρης Καμπετσής έστειλαν το δικό τους «αντίο» στον ποδοσφαιριστή που τους έκανε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.
Δείτε παρακάτω:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google



Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο χορηγός που απέσυρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη φανέλα και ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι τα «παλατάκια» του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή έκπληξη με Ολυμπιακό λόγω της απουσίας του Γκαρσία
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για Γιούμπανκς - Τι περιμένουν οι «πράσινοι»
- «Μας προσέγγισε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν έγινε το deal»