Μεταγραφή αριστερού μπακ: Οι δύο της λίστας

Χατζηθεοδωρίδης: Φόβοι για "ζημιά - Ποιο το χειρότερο σενάριο

Τέλος η εφετινή σεζόν για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κι αποχώρησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του χθεσινοβραδινού (Τετάρτη 08/07) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0).

Ο αριστερός φουλ μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία ποδοκνημικής, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης. Λόγω της βαρύτητας της κάκωσης και του οστικού οιδήματος, η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού είναι πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 8 εβδομάδες μέχρι να επανέλθει πλήρως σε δράση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο 23χρονος άσος χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν και όλο το στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ

Ανάμεσα στα ονόματα που έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του ο Τσάβι Ρόκα είναι ο Φρανθίσκο Βαρέλα της Μπελενένσες και ο Φελίπε Αμπνέρ της Ατλέτικο Παραναένσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News