Ο αρχική πρόβλεψη και ο στόχος να μην αυξηθεί το χρέος της ΠΑΕ

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πέσει από τα 57,4 εκατ. ευρώ ( 2016-17) σε 19 μήνες κάτω από τα 17 εκατ ευρώ, περίπου 16,8 εκατ ευρώ.

Η αρχική πρόβλεψη ήταν να μειωθεί κι άλλο το χρέος έως το τέλος της φετινής χρήσης Ιούλιο και να φτάσει στα επίπεδα των 12-13 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τη Sportday, μετά την οικονομική κρίση που θα φέρει η πανδημία το τελευταίο νούμερο ενδέχεται να μην το πιάσει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο στην παρούσα φάση η προτεραιότητα είναι να μην επηρεαστεί/αυξηθεί το σημερινό συνολικό χρέος της ΠΑΕ. Και να συνεχιστεί ακόμη και με μικρότερο ρυθμό η σταδιακή απομείωσή του.

Εφόσον πάντως χρηματοδοτηθεί κανονικά η ΠΑΕ με 3-3,5 εκατ ευρώ στην ΑΜΚ ύψους 5 εκατ ευρώ που έχει ανοίξει από τη 13η Ιανουαρίου ο δεύτερος στόχος θα είναι εφικτός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr