Δέσμευση Γιαννακόπουλου: «Εμείς θα πάρουμε την Ευρωλίγκα - Θα φέρω και τον Τζόρνταν αν χρειαστεί»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Instagram Live τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει το όγδοο ευρωπαϊκό στον Παναθηναϊκό Aktor.

Γιαννακόπουλος: «Τώρα θα ζήσεις τον καθηγητή της αλητείας» (pic)

Εκατοντάδες μηνύματα έλαβε στις 3:30 τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Instagram Live σχετικά με τον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο «DPG» καθησύχασε για μια ακόμη φορά, τον κόσμο του «Τριφυλλιού» που έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος για τη συνέχεια της σεζόν.

«Δεν θα πάρουν αυτοί την Ευρωλίγκα. Εμείς θα την πάρουμε. Ο Θεός να κατέβει! Το άκουσα ότι πήραν τον Ταϊρίκ Τζόουνς, είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Πσπαθώ να φέρω εις πέρας μια μεγάλη μεταγραφή. Μια βόμβα. Θα έφερνα τον Τζόρνταν στα 29 του αν χρειαζόταν, απλά για να κερδίσω την Ευρωλίγκα». 

Όσον αφορά τις μεταγραφές, υπενθυμίζεται πως το deadline για παίκτες της Ευρωλίγκα λήγει σήμερα (5/1) στις 18:30 το απόγευμα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr