Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έρχεται διπλή ανακοίνωση
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει δύο κινήσεις, με τον Λούκας Τσάβες να περνά ιατρικά και τον Παύλο Παντελίδη να ακολουθεί με εξετάσεις.
Μέσα στην Κυριακή (04/01) αναμένεται να «κλειδώσει» και επίσημα η διπλή κίνηση του Παναθηναϊκού, με ανακοινώσεις για τον Λούκας Τσάβες και την πρόωρη ένταξη του Παύλου Παντελίδη στο ρόστερ.
Οι δύο υποθέσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία, με τα διαδικαστικά να τρέχουν από πλευράς «πράσινων».
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, με την ολοκλήρωση των τυπικών, αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ.
Από την άλλη, ο Παντελίδης είναι προγραμματισμένο να κάνει ιατρικά και εργομετρικά την Κυριακή, πριν προχωρήσουν τα επόμενα βήματα.
Στο πλάνο του Ράφα Μπενίτεθ, η προσθήκη τερματοφύλακα είχε συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε έναν γκολκίπερ που να μπορεί να «σταθεί» σε ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας εξαρχής ότι έρχεται αρχικά ως Νο2, καθώς στο μυαλό του προπονητή ο Αλμπάν Λαφόν πρέπει να παραμείνει Νο1 μέχρι το καλοκαίρι.
Παράλληλα, ο σχεδιασμός προβλέπει να μην δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή συνθήκη που θα έβαζε σε «αμφισβήτηση» τον Λαφόν. Στόχος είναι να αξιολογηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στη σεζόν και να κριθεί τους επόμενους μήνες αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί προς τη Ναντ για μόνιμη μεταγραφή του, με πιο καθαρό δείγμα από όσα μπορεί να δώσουν μεμονωμένα 4-5 πολύ καλά παιχνίδια.
Στο επιθετικό κομμάτι, ο Παύλος Παντελίδης υπολογίζεται ως μία από τις λύσεις στα άκρα.
Είναι από τους εξτρέμ που μπορούν να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Τετέ στο δεξί άκρο της επίθεσης, με το δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλεψη να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιατί ο Γιαννακόπουλος «έδειξε» τον Λεσόρ και τι ισχύει για την επιστροφή του
- Παναθηναϊκός: Ανατροπές στους φορ και η κουβέντα για μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: Δύο «φεύγουν», δύο παίζουν για νέο συμβόλαιο
- Παναθηναϊκός: Τι συνέβη με Μπράιαντ και η προτίμηση του Αταμάν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έρχεται διπλή ανακοίνωση