Απίστευτο: Έτσι τραυματίστηκε ο Ντέσερς στην Εθνική Νιγηρίας
Ο Σίριλ Ντέσερς θα μείνει εκτός δράσης για 2.5-3 μήνες και ο λόγος του τραυματισμού του, είναι για να τραβάει κανείς τα μαλλιά του.
Ουδέποτε είχε προβλήματα τραυματισμών ο Σίριλ Ντέσερς κι όμως, στον Παναθηναϊκό θα χάσει σχεδόν τη μισή σεζόν.
Ο Νιγηριανός επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σε μια προπόνηση με την εθνική ομάδα, δίχως να καταγράψει συμμετοχή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Εκείνος υπέστη ζημιά σε μια προσπάθεια να σουτάρει στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Ουγκάντα (σ.σ κάπως έτσι έμεινε εκτός και ο Σάντσες).
Ο Ντέσερς είναι ένας παίκτης που τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόταν 40-50 παιχνίδια και το περασμένο καλοκαίρι οι «πράσινοι» έβγαλαν από το πορτοφόλι τους κοντά στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ (!).
Φυσικά, δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς και τον πρώτο τραυματισμό του Ντέσερς στη σεζόν, πάλι σε προπόνηση, όταν είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Ντραγκόφσκι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεχνητή νοημοσύνη: Θρίλερ το Πλζεν – Παναθηναϊκός, ποια ομάδα θα προκριθεί
- Καρπετόπουλος: «Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στην Τσεχία»
- Παρασκήνιο: Το μεταγραφικό θρίλερ με Χέιζ-Ντέιβις - «Η δυσκολότερη μεταγραφή που έχω δει»
- Παναθηναϊκός: Ο Καλάμπρια... απάντησε στις υπερβολές!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Βικτόρια Πλζεν