Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα έμψυχα ανταλλάγματα στο deal με Παντελίδη - Τι ζητάει η Κηφισιά
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται μετά τις εξελίξεις να προχωρήσει στην αποκτήσει του Παύλου Παντελίδη νωρίτερα από την αρχική συμφωνία και παράλληλα να δώσει έμψυχα ανταλλάγματα στην Κηφισιά.
Η επικείμενη πώληση του Τετέ στην Γκρέμιο έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει στην αλλαγή πλάνων του όσον αφορά τον Παύλο Παντελίδη, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στο πράσινο ρόστερ νωρίτερα από την αρχική συμφωνία.
Πιο αναλυτικά ο Έλληνας εξτρέμ μετά το «οκ» του Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να ενταχθεί στους πράσινους τον Ιανουάριο κι όχι το καλοκαίρι που θα έρθει, όπως ήταν η αρχική συμφωνία με την Κηφισιά.
Για να γίνει αυτό το Τριφύλλι θα πληρώσει το ποσό των 800 χιλ ευρώ και παράλληλα θα δώσει έμψυχα ανταλλάγματα στην Κηφισιά με τα ονόματα ππυ έχουν ακουστεί αυτή τη στιγμή να είναι δύο.
Ο λόγος γίνεται για τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Γιώργο Νίκα. Αρχικά για τον Αργεντινό εξτρέμ να αναφέρουμε ότι δεν έχει διάθεση να πάει στην Κηφισιά απλά για να παίξει και θα ήθελε να μείνει έως ότου τελείωσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.
Από την άλλη πλευρά ο Έλληνας μέσος αποτελεί στόχο της Κηφισιάς, η οποία τσεκάρει επιλογές προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση «8» μ’ έναν παίκτη που έχει σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του Γιώργου Νίκα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με τον Κέντρικ Ναν
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τα σενάρια «παραίτησης Αταμάν»
- Παπαθεοδώρου: «Το κλίμα στα αποδυτήρια - Γιατί δεν θα γίνουν δηλώσεις σήμερα» - Τι είπε για πιθανές αλλαγές
- Ενθουσιασμένος ο Σισέ με μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη