Στηρίζει Χατζηγιοβάνη ο Δώνης - Τι ισχύει με τα πέναλτι
Μπορεί τα αρνητικά σχόλια για την εκτέλεση πέναλτι του Τάσο Χατζηγιοβάνη στο ματς με τη Λάρισα να ήταν πολλά, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης στηρίζει τον παίκτη.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εκτέλεσε πέναλτι αλά-Πανένκα κόντρα στη Λάρισα και το έχασε, ωστόσο όπως αναφέρει η Πράσινη, ο Γιώργος Δώνης δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον παίκτη και από την πρώτη στιγμή του είπε ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όλοι χάνουν πέναλτι μην σε παίρνει από κάτω.
Ο Χατζηγιοβάνης έχει παρουσιάσει βελτίωση στις εκτελέσεις πέναλτι τη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι και είναι ο δεύτερος εκτελεστής των πέναλτι πίσω από τον Μακέντα.
Τρίτοι είναι είτε ο Ζαχίντ είτε ο Μπουζούκης ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Οπότε είναι δεδομένο ότι θα δούμε τον Χατζηγιοβάνη να εκτελεί πέναλτι και πάλι αλλά το Πανένκα το είπε και ο ίδιος θα το αποφασίζει να το κανει σε άλλες στιγμές και όχι όταν κρίνεται ένα αποτέλεσμα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»