Δίπλα στον Αλαφούζο ο Ερασιτέχνης
Το χαμό του πατέρα του Αριστείδη βιώνει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και ο Ερασιτέχνης έστειλε με ανακοίνωση τα θερμά συλλυπητήρια, ως ελάχιστο φόρο τιμής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.
Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με δημιουργικότητα και πρωτοπόρο πνεύμα, οι οποίοι ταυτόχρονα να διέπονται από σπάνιες αρχές. Συνεπώς, όταν εκείνοι φεύγουν από τη ζωή, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν απολύτως για τη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αλαφούζου.
Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα και τους δρόμους που άνοιξε στο επιχειρείν, αλλά και για την αθόρυβη -πλην πάρα πολύ ουσιαστική- προσφορά του προς το συνάνθρωπο. Είναι χαρακτηριστικές οι δωρεές του για ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά του Σαντορίνη, καθώς και στη δημιουργία εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σωτηρία.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., όπως και το σύνολο των φιλάθλων μας, μετέχει στο βαρύ πένθος του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι δίπλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σκεπάσει τον σπουδαίο Αριστείδη Αλαφούζο”.
Για το νταμπλ η Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα η Ρεάλ και τα Playoffs της Superleague… Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!