Κλείνει ο Μασούντ, “τελειώνουν” τρεις

Μασούντ

Έντονο αναμένεται να είναι το τρίτο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Ιβανόφ, Σαμπά και Ιμπάρμπο αναμένεται να “τελειώσουν” από τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Μασούντ βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Ιμπάρμπο επέστρεψε από την Κολομβία, ενημερώθηκε πως έχει καταγγελθεί η σύμβασή του με την ομάδα και πλέον αναμένεται να ψάξει να βρει λύση να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να ζημιωθεί αυτός προσωπικά! Ο αποχώρησή του θα απελευθερώσει πάνω από 1.000.000 ευρώ από το budget της ομάδας, καθώς και μία θέση ξένου. Μόλις ο διεθνής εξτρέμ “κουνήσει μαντίλι”, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μασούντ Σότζεϊ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου και ο Πανιώνιος να λάβει κοντά 150-180.000 ευρώ.

Από την άλλη, οι “πράσινοι” βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Ιβάν Ιβανόφ και Κρίστοφερ Σαμπά για να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Ο Ιβανόφ απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Σαμπά ήταν συνεχώς “στα πιτς” με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν πολλά.

Το “τριφύλλι” αναμένεται να κινηθεί -εκτός απροόπτου- και για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού και ενός εξτρέμ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version