ΠΟΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ; ΤΑΝΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ!

ΠΟΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ; ΤΑΝΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ!

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά είδαμε μια τόσο επιβλητική εμφάνιση από έναν σέντερ του Παναθηναϊκού. Ίσως από τα χρόνια του Μπατίστ, τα καλά του χρόνια, άντε και κάποιες καλές βραδιές του Πέκοβιτς!

Ο Ραντούλιτσα  έβαλε χθες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, το τρένο στις ράγες, κι όποτε χρειάστηκε στο δεύτερο μισό, έδωσε το στίγμα του.

[ads2]

Αυτοπεποίθηση, ταλέντο, δύναμη, κλάση αλλά και περίσσιο πάθος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού για τον Σέρβο ο οποίος μοιάζει να παίρνει τα πάνω του για τα καλά!

Κι ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, τώρα που έχουν αρχίσει τα πολύ δύσκολα, τώρα που υπάρχουν κάποιες απουσίες, λιγότερες λύσεις.

Ο Σέρβος μας δείχνει ότι πλέον νοιώθει καλά στο ΟΑΚΑ, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και κερδίζει πόντο-πόντο, φάση-φάση, αγώνα με τον αγώνα σέντερ με εμπειρία και καριέρα στην Ευρωλίγκα.

Αλήθεια, είδατε κανέναν Ντάνστον χθες να παίζει ρόλο στην οικονομία του ματς;

Τα ακόμη καλύτερα νέα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έκανε, όλα αυτά που έκανε, δίχως τον Διαμαντίδη. Δεν χρειάστηκε να ρισκάρει περισσότερη συμμετοχή του αρχηγού, κι από την επόμενη εβδομάδα, που μπαίνουν κι οι δύο νέοι Αμερικανοί, θα δούμε… ωραία πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός τώρα ξυπνάει, ή για την ακρίβεια, τώρα αρχίζει. Φαίνεται παντού.

Ακόμη και τον πάγκο να εξετάσουμε, ίσως θεωρήσουμε τον αγώνα με την Εφές το καλύτερο κοουτσάρισμα του Τζόρτζεβιτς από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό!

Αλλά είναι νωρίς ακόμη για μεγάλα λόγια, απλά η ομάδα αφήνει πολλές υποσχέσεις για τα επόμενα βήματά της στο Top16!

leoforos.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News