Παίζει και φεύγει ο Ιμπάρμπο!

Στην αποστολή της Νασιονάλ Μεντεγίν για το παιχνίδι με την Λε Εκουιδάδ, είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. «Διαπραγματεύσεις Κάλιαρι-Βαλένθια», γράφουν στην Λατινική Αμερική.

Τις προηγούμενες ημέρες στην Κολομβία θεωρούσαν πως από μέρα σε μέρα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο θα μάζευε τα πράγματά του και θα πήγαινε στην Ιταλία, προκειμένου να μπει και αυτός στις συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

[ads2]

Κάτι που είχε αναγνωρίσει μέχρι και ο προπονητής της ομάδας, Ρεϊνάλδο Ρουέδα Ριβέρα. Βέβαια, η αναχώρησή του φαίνεται να παίρνει παράταση για λίγες μέρες, καθώς ο 26χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι που θα γίνει τα ξημερώματα με την Λε Εκουιδάδ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ιμπάρμπο να μπει στο αεροπλάνο για την Ιταλία, μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ντεπορτίβο Πάστο, το οποίο είναι και το τελευταίο της κανονικής διάρκειας το πρωταθλήματος στην Κολομβία.

Η Λατινοαμερικάνικη έκδοση του «Goal» όμως, παρουσιάζει την Βαλένθια, ως την βασική διεκδικήτρια του πολυθεσίτη επιθετικού που ανήκει στην Κάλιαρι. Αυτό άλλωστε το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο παίκτης, πριν από λίγες σε ραδιοφωνικό συνέντευξή του, λέγοντας πως οι «νυχτερίδες» και ο Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News