Περίπτωση Βαγιαννίδη: Χαμένοι όλοι - Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

«Έφαγε το κεφάλι του» και ο Βαγιαννίδης!

Διαβάζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έριξε άκυρο στην πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη, όταν άνθρωποι του μικρού προσπάθησαν να ρίξουν γέφυρες επιστροφής.

Ήταν φανερό που θα πήγαινε το πράγμα όταν ο μικρός υπέγραφε στην Ιντερ, το περιβάλλον του νεαρού έπρεπε να τον προστατέψει, μελετώντας απλώς λίγη ιστορία.

Κανείς Έλληνας παίκτης δεν έπαιξε βασικός στο καμπιονάτο σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό παρά μόνο σε ελάχιστα παιχνίδια και κανείς τους δεν βελτιώθηκε τρομερά, δουλεύοντας στα ξένα: άλλωστε όταν δεν αγωνίζεσαι, δύσκολα βελτιώνεσαι.

Στην περίπτωση του Γιώργου λάθος έκανε και ο Παναθηναϊκός: έπρεπε να γνωρίζουν οι άνθρωποί του ότι άπαξ κι ο μπόμπιρας είχε δεκάδες μάτια σκάουτερ πάνω του, θα γινόταν ντόρος για εκείνον, άρα με τίποτα δεν έπρεπε να περιμένει τελευταία στιγμή για να τον ανανεώσει.

Τελικά χαμένες βγήκαν και οι δύο πλευρές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News